NWP: Meer impact in
het buitenland

Waterevenementen 2017-2018: Geef uw interesse door!

26/09/2016

Nederland heeft de ambitie om de toegevoegde waarde van de Nederlandse watersector in de periode tot 2020 te verdubbelen. Daarbij hoort een sterke marketing & branding van de sector in internationaal perspectief. Collectieve deelname aan en de organisatie van nationale en internationale evenementen voor de sector dragen hier voor een belangrijk deel aan bij. 

NWP heeft samen met Water Alliance en ENVAQUA de belangrijkste waterevenementen in kaart gebracht voor 2017, met een doorkijk naar 2018. Bij voldoende belangstelling vanuit de sector en voldoende financiële middelen zullen wij op de evenementen die door u als belangrijk worden gezien om collectief aan deel te nemen een Netherlands Water Pavilion realiseren. Nederland BV wordt goed op de kaart gezet en u kunt daar als individuele partij van profiteren.

Via deze link vindt u een overzicht van evenementen in 2017 en 2018. Graag vernemen wij voor 1 november 2016 naar welke evenementen uw interesse uitgaat (dit is geen aanmeld mogelijkheid, maar enkel een interessepeiling). Alvast bedankt voor uw medewerking.

Contactpersoon: Noeska de Nobel, n.denobel@nwp.nl