NWP: Meer impact in
het buitenland

Wereld Water Dag 2018 - 'The answer is in nature'

12/03/2018

NWP en Aqua for All organiseren op donderdag 22 maart een inspirerend netwerkevenement rondom het thema van Wereld Water Dag: ‘Nature for Water.’ Dit thema sluit nauw aan op de Nederlandse ‘Building with Nature’ aanpak en Sustainable Development Goal 6.6 (het beschermen en herstellen van water-gerelateerde ecosystemen). Het event vindt plaats van 15.30 tot 19.00 uur op de New World Campus, 1e etage, Spaarneplein 2, 2515 VK te Den Haag. Via deze link kunt u zich aanmelden.

‘Water’ staat wereldwijd in de kijker in de week van 22 maart: internationale beleidsmakers verzamelen zich in Brazilië voor het 8e Wereld Water Forum en het High Level Panel on Water (waar Premier Rutte ook deel van uitmaakt) presenteert haar eindrapport in Brazilië en New York, activiteiten waar we ook op Wereld Water Dag bij stil zullen staan.
We bieden u een programma met een inspirerende keynote, de ondertekening van de 'Blue Deal' en de presentatie van de publicatie 'Rainwater harvesting en Impact investing.' Het geheel wordt afgesloten met een netwerkborrel. Tijdens de borrel beklimmen een aantal sprekers de zeepkist om aandacht te vragen voor hun verhaal.