NWP: Meer impact in
het buitenland

YEP: internationaal werken met jong talent!

01/04/2016

Een groot deel van onze Young Experts van batch 5 is nu halverwege hun YEP-termijn; zij hebben al 1 jaar internationaal gewerkt en zijn op dit moment terug in Nederland. Zij volgen een aantal trainingen en werken aan een presentatie van door hen gesignaleerde trends. Op 11 april vindt de kick-off plaats van alweer de 8e batch met Young Experts. Zij gaan aan de slag in onder meer Burkina Faso, Kenia, Indonesië, Myanmar en Tanzania voor o.a. Akvo, Larive International, Vitens Evides International, Heineken en het Tropenbos International. 

Wilt u ook een Young Expert inzetten op een van uw internationale projecten in de water- en/of agrofoodsector? Tot 1 juni kunnen projectvoorstellen worden ingediend! Informatie over criteria vindt u op onze website. Voor vragen of nadere toelichting kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen via info@yepprogrammes.nl.

YEP Programmes, uitgevoerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Netherlands Water Partnership (NWP) in partnerschap met het Food & Business Knowledge Platform, heeft als doel het internationale netwerk van de water- en agrofoodsector te verjongen en te versterken. Via YEP worden jonge enthousiaste goed opgeleide professionals in deze sectoren in het buitenland ingezet.