NWP: Meer impact in
het buitenland

Contact

Het NWP is gevestigd in het International Water House, samen met andere waterorganisaties. Om ons te vinden kunt u gebruik maken van de routes hieronder of Google Maps. 

Per trein
Het NWP is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het kantoor van het  Netherlands Water Partnership ligt op ongeveer 200 meter loopafstand van  het NS-station Den Haag Centraal tegenover het Ministerie van Buitenlandse  Zaken. Om bij het NWP te komen, steken voetgangers de Bezuidenhoutseweg over en  lopen aan de kant van de Koekamp richting het NWP.

Per auto
Vanuit de richting Wassenaar (N44)
Voor het Malieveld linksaf bij het stoplicht (Boslaan, richting A12). Zo rechts mogelijk op de ventweg gaan rijden. De 'Malietoren' rechts voorbijrijden. Voorbij het stoplicht ligt aan de rechterkant het NWP.

Vanuit de richting Utrecht (A12) , Rotterdam (A13 of A4) en Amsterdam (A4)
U rijdt in de richting Den Haag/Voorburg. Op het verkeersknooppunt Prins Clausplein neemt u de Utrechtsebaan (A12) richting Den Haag Centrum. Eenmaal op de Utrechtsebaan neemt u de afslag Den Haag Centrum (afslag 2). Bij de 2e stoplichten ziet u links het NWP, aan de overkant van de Utrechtsebaan.

Parkeren 
Het NWP heeft slechts beperkte parkeermogelijkheden. In de buurt van het NWP zijn verschillende parkeermogelijkheden: