NWP: Meer impact in
het buitenland

Deelnemer worden

Is uw organisatie internationaal actief op het gebied van water? Dan heten we u graag van harte welkom bij het Netherlands Water Partnership. Het NWP is hét netwerk voor meer impact in het buitenland. 183 organisaties hebben zich aangesloten, vanuit de overtuiging dat je samen sterker staat in het buitenland. Het NWP bureau in Den Haag ondersteunt het netwerk.

Het partnership biedt u toegang tot het grootste internationale waternetwerk van Nederland, actuele kennis, internationale exposure en invloed. Veel toonaangevende Nederlandse organisaties met internationale ambitie op watergebied gingen u al voor: overheden, kennisinstituten, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

'NWP ID'
Als NWP deelnemer stelt u zelf uw eigen ‘NWP ID’ (internationale dienstenpakket) samen waarmee het NWP bureau u kan ondersteunen voor meer impact in het buitenland. Van korte termijn tot lange termijn, van praktisch tot strategisch. Van kennis en netwerk tot zichtbaarheid en invloed. Dat doen we voor onze deelnemers en voor diverse overheidsprogramma’s. De verschillende wensen komen bij NWP samen tot 1 sterk dienstenpakket. Juist die combinatie is de kracht van het NWP.

Wilt u ook meer impact in het buitenland? Word NWP deelnemer!

Lees meer in de NWP brochure:


 

Kosten
Deelnemers van NWP betalen een jaarlijkse contributie. Bedrijven en organisaties met <50 werknemers betalen 1500 euro per jaar, bedrijven en organisaties met >50 werknemers betalen 3000 euro per jaar. Dit bedrag wordt gerekend per kalenderjaar. Als u gedurende het jaar NWP deelnemer wordt, dan berekenen wij dit bedrag in het jaar van aanmelding naar rato.

Aanmelden
Neem contact op met Jens Kok, 070 304 3741 of stuur een e-mail naar deelnemers@nwp.nl.

Opzeggen
Wilt u het NWP deelnemerschap opzeggen, dan dient u dit schriftelijk (per post of e-mail) aan ons kenbaar te maken, uiterlijk 2 maanden voor aanvang van het nieuwe kalenderjaar.