NWP: Meer impact in
het buitenland

Trainingsaanbod

Bent u op zoek naar training of coaching voor jonge professionals gericht op internationaal werken in de water- en agrifood sector? Of wilt u zich bekwamen in het maken van financieringsvoorstellen voor waterprojecten? NWP verzorgt op maat gemaakte trainingen over deze onderwerpen.

YEP Tailor Made Training

NWP voert sinds 2013 het Young Expert Programmes Water & Agrofood uit, in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Food & Business Knowledge Platform. Het hoofddoel van het programma is om jonge Nederlandse en internationale professionals een kans te bieden en gedurende 1 of 2 jaar internationale ervaring op te doen via Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en NGO’s die actief zijn in 68 landen.

Aanleiding voor de opzet van het werven, selecteren en matchen van jonge professionals en het trainen- en coachen van deze jonge mensen, is de vergrijzing in de sectoren en de roep om innovatie door nieuwe kennis en methoden.

Het Young Expert Programma (YEP) heeft zich in 5 jaar tijd ontwikkeld door continu bij te schaven, feedback uit de evaluaties van trainingen serieus te nemen en aanpassingen door te voeren. In de watersector staan we bekend om de kwaliteit van het trainings-en coaching programma en sinds kort worden we gevraagd zelfstandig als NWP-training -en coaching aan te bieden buiten het subsidieprogramma YEP Progammes. Hiervoor hebben we YEP Tailor Made opgezet waar externe partijen op maat gemaakte programma’s kunnen opvragen in het kader van internationaal werken in de water- en agribusiness sector. 

Meer weten? 
www.yepprogrammes.com

NWP en masterclasses Finance 

Er is steeds meer behoefte aan informatie over het financieren van waterprojecten en activiteiten. Zowel banken, als “social investors” kijken naar mogelijkheden om in de watersector te investeren. NWP biedt masterclasses aan over hoe u van een projectidee tot een “bankable proposal” komt  voor projecten in de watersector. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via info@nwp.nl.

Meer informatie 
General terms and conditions
Klachtenprocedure (pdf 2018)