NWP: Meer impact in
het buitenland

Werken bij

Het NWP bureau faciliteert de samenwerking binnen de watersector en dient als onafhankelijk contact- en informatiepunt. Met als uiteindelijk doel: meer impact in het buitenland voor onze deelnemers.

Bij het bureau werken zo’n 30 bevlogen medewerkers. Zij vormen de verbindende schakel tussen de verschillende spelers in ons netwerk zoals kennisinstellingen, bedrijfsleven, overheid en ngo’s. De medewerkers ondersteunen en stimuleren de watersector ieder vanuit hun eigen expertise en netwerk. Ambitie, verantwoordelijkheidsgevoel, kennis van en/of affiniteit met de wereld van water maakt de medewerkers van het NWP tot een hecht team.

Met de inzet van netwerkplaatsen zoekt NWP actief de samenwerking met de sector op. Collega’s uit de watersector zetten hun kennis en ervaring in voor het NWP. Op deze manier dragen de deelnemende organisaties bij aan het gezamenlijke doel: meer impact in het buitenland.

Vacature(s)

Open Sollicitatie

Werken bij NWP is aandacht hebben voor het speelveld waarin wij ons bewegen. Inspelen op (onverwachte) ontwikkelingen, signaleren van kansen, waarde toevoegen aan processen en mensen met elkaar verbinden zijn belangrijke onderdelen in ons werk. Dat maakt NWP tot een dynamische organisatie. Wij bieden onze medewerkers en uitdagende werkomgeving, gericht op persoonlijke ontwikkeling en werkplezier naast marktconforme arbeidsvoorwaarden. Het NWP is gehuisvest in het International Water House, op loopafstand van station Den Haag Centraal.

Herken jij je in de kenmerken van NWP en wil jij ook meewerken aan internationale kansen voor de Nederlandse watersector? Stuur dan een Open Sollicitatie of houd de vacatures in de gaten. Is er nu geen (passende) vacature, meld je dan aan voor de NWP nieuwsbrief zodat je geïnformeerd blijft.